​TV-inspektion af kloak på privat grund

Hos Entreprenør Erik Frederiksen tilbyder vi som autoriseret kloakmester mindre TV-inspektioner i forbindelse med forsikringsskader på private kloakker i Slagelse, Kalundborg, Holbæk og omegn. 


Vi har mange års erfaring og kan tage hånd om hele forsikringsskaden, såfremt det er nødvendigt. Med vores professionelle udstyr kan vi stå for alt lige fra spuling af klokken til udbedring af skaden. Derudover varetager vi også kontakten til dit forsikringsselskab. 


Vi udbedrer med andre ord alle former for skade på din kloak på privat grund. 


Derfor skal du vælge os:

Vi har det moderne og professionelle udstyr, der skal til for hurtigt at lokalisere fejl og skader ved hjælp af TV-inspektion samt efterfølgende udbedre dem. Det er en stor fordel at gøre det på denne måde, således at problemet ikke bliver for omkostningstungt. 


Vi tilbyder et højt kvalitetsniveau og yderst konkurrencedygtige priser på vores TV-inspektion og andet kloakarbejde.


Få et uforpligtende tilbud på TV-inspektion af din kloak

Har du problemer med kloakken, og skal du have foretaget en TV-inspektion for at lokalisere problemet, eller har du en forsikringsskade, der skal varetages, hører vi meget gerne fra dig. 


Du er velkommen til enten at kontakte os på telefon 59 50 75 31 eller ved at skrive til vores e-mail erik@ent-erik.dk for yderligere information eller et uforpligtende tilbud på din opgave.

Lad os hjælpe med dit næste byggeprojekt​

Udfyld nedenstående formular, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Entreprenør Erik Frederiksen ApS

Istebjergvej 49

4400 Kalundborg

CVR: 36449330