Jordarbejde har vi stor erfaring med

 Skal du have hjælp til en form for udgravning? Så kan vi hos Entreprenør Erik Frederiksen ApS hjælpe dig. Vi har mere end 14 års erfaring som entreprenør, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver inden for jordarbejde. Vi står primært til rådighed hos kunder i Kalundborg, Holbæk og Slagelse, men kommer også gerne uden for disse områder.

Når man skal foretage en udgravning, er der meget, der skal tages højde for. Derfor er det en god idé at få professionel hjælp fra en erfaren entreprenør. Der er eksempelvis nogle særlige regler og krav i Byggeloven og Bygningsreglementet, som skal overholdes ved enhver nybygning eller tilbygning. Disse retningslinjer har vi helt styr på, og vi overholder dem naturligvis altid til fulde.

Vi tilbyder forskellige former for jordarbejde

Hos os er der ingen opgave, som er for stor eller for lille. Vi bruger vores mangeårige erfaring til at løse enhver form for jordarbejde. Vi står altid gerne for både planlægning og udførelse, og vi garanterer dig et holdbart og veludført resultat. Nogle af vores primære arbejdsområder inden for gravearbejde er udgravning til:

  • ​Industrihaller
  • ​Renseanlæg
  • ​Veje og pladser
  • Og meget andet

Vi sørger for at opfylde alle krav til byggelinjer, afstande til veje og nabo og andre gældende regler. Derudover tager vi altid hensyn til både el- og kommunikationsledninger, som eventuelt ligger i jorden, hvor der skal graves. Du kan med andre ord trygt lade os udføre jordarbejde for dig.

Lad os hjælpe med dit næste byggeprojekt​

Udfyld nedenstående formular, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for at høre nærmere

Vil du høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, vores priser eller noget tredje, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at rykke ud med professionel hjælp, hvor der er brug for det.

Du kan kontakte os på telefon 59 50 75 31 eller på mail erik@ent-erik.dk, så vender vi straks tilbage med en god pris og andre informationer. 

Kontakt os

Entreprenør Erik Frederiksen ApS

Istebjergvej 49

4400 Kalundborg

CVR: 36449330